Rotary International

Rotary International er er en verdensomspændende organisation bestående af Rotary klubber med ca. 1,2 mio. medlemmer
i ca. 200 lande og geografiske områder. I Danmark er der ca. 10.000 medlemmer

Hvad skal der til for, at udvikle dig som leder og menneske?

Målet for klubberne er dels at udgøre et netværk for medlemmerne samt at hjælpe og skaffe service i klubbens nærområde såvel som i resten af verden. Mange projekter bliver organiseret i lokalområdet, mens andre er organiseret globalt

Det mest bemærkelsesværdige aktuelle globale projekt, Polio-Plus, bidrager til udryddelsen af polio over hele verden. Siden begyndelsen af projektet i 1985 har rotarianerne bidraget med over 500 millioner USD og titusinder af frivillige timer, hvilket har ført til at over en milliard af verdens børn er blevet vaccineret.

Inspireret af Rotary’s engagement har World Health Organization (WHO) vedtaget en resolution i 1988 om at udrydde polio inden år 2000.

I partnerskab med WHO, UNICEF og United States Centers for Disease Control and Prevention er Rotary anerkendt af de Forenede Nationer som den private nøgle-partner i denne udryddelsesindsats. Vi er repræsenteret i Commonwealth, Europarådet, verdensbanken, EU, OAS og Arab league.

Rotary International er er en verdensomspændende organisation

Målet for klubberne er dels at udgøre et netværk for medlemmerne samt at hjælpe og skaffe service i klubbens nærområde såvel som i resten af verden. Læs med forneden for, at læse omkring hvad Rotary står for.

Det er Rotarys mål at udrydde polio

I 2019 er der nu kun ca. 20 nye tilfælde af polio. Det er Rotarys mål at udrydde polio og derefter sikre at den ikke spreder sig igen.

World Economic Forum ( WEF)

Rotary er repræsenteret som en af de 40 ikke-statslige organisationer (NGOére) ved World Economic Forum.

Repræsenteret i FN

Repræsenteret i FN´s hovedorganisation, UNESCO, organisation for landbrug & fødevarer (FAO) og i UNEP, der er FN´s miljøorganisation.